Menu


Forside
Her bor vi
Personale
Information
Undersøgelser
Privatlivspolitik
Frederik de Fine Olivarius
Utilsigtede hændelser
Ferie

Hudklinikken i Buddingecentret

Søborg Hovedgade 221, 1. sal (over Matas)

v Frederik de Fine Olivarius

 

Velkommen til klinikkens hjemmeside

Ventetiden er i øjeblikket cirka 12 uger. Dog omkring 4 ugers ventetid for behandling af fod- og håndvorter. Ventetider kan variere meget.

 

E-ydelser

Klinikken har overenskomst med sygesikringen. Undersøgelse og behandling er gratis for medlemmer af sygesikringsgruppe 1. Sundhedskort medbringes, og skal benyttes ved alle konsultationer. Du skal selv køre det igennem vores ankomststander i receptionen.

Vi har ikke laser i klinikken.

 

Tidsbestilling

Tid til konsultation kan bestilles mandag til torsdag på telefon 39 67 90 16 mellem kl. 09.00-12.00, eller online. Afbud senest 8:30 samme dag, kan indtales på vores tlf. svarer. Det er ikke muligt for os at vende tilbage vedrørende ny tid ved afbud på tlf.svarer.

Online booking klik HER

Bemærk: Det er kun muligt at bestille tid med gyldig henvisning, omhandlende det aktuelle problem. Dvs. at henvisningen ligger klar på henvisningshotellet efter besøg hos egen læge. Der går som regel en dags tid før henvisning ligger klar på hotellet.

Henvisningen er gyldig 180 dage efter den er udskrevet, eller til limitering er opbrugt. Ved udeblivelse fra booket tid sender vi gebyr fra 250,- kr.

 

Ferielukket:

Vinterferie: uge 7

Påskeferie: uge 13
Sommerferie: uge 28, 29,30,31 
Efterårsferie: torsdag i uge 42

 

Handicapforhold

Klinikken er beliggende på første sal uden elevator.

 
  Hudklinikken i Buddingecentret | Søborg Hovedgade 221 1. sal | 2860 Søborg | Tlf: 39 67 90 16